HYDRATING FACE MIST 50ml

10,200.00 RSD

HYDRATING FACE MIST pojačava osećaj svežine u pokretu i daje vašoj koži prirodan sjaj. Kombinacija molekula hialuronske kiseline niske i visoke molekularne mase pruža snažno hidrirajuće dejstvo, dok Purslane, sredstvo protiv starenja, pomaže u smirivanju kože i smanjenju vidljivih znakova iritacije. Detoksifikacijski ekstrakti Limuna, Aloe Vere i Brokolija osvežavaju i umiruju kožu. Aktivni sastojak Kruške, bogat vitaminom E i antioksidansima, umiruje iritiranu i osetljivu kožu. HYDRATING FACE MIST je izuzetno fini sprej i može se koristiti ujutru, tokom čitavog dana i za vreme putovanja.

Kategorija:

Opis

Benefiti
• Fini sprej za lice infuziran hijaluronskom kiselinom • Snažni aktivni sastojci osvežavaju i umiruju kožu • Obezbeđuje zdrav sjaj i trenutnu hidrataciju • Umanjuje vidljive znakove iritacije.
Aktivni sastojci
Hyaluronic Acid, Purslane, Lemon Extract, Aloe Vera Extract, Broccoli Extract, Prickly Pear
Način primene
Bocu držite na razdaljini polovine ruke od lica, zatvorite oči i tri puta prsnite. Proizvod se može koristiti u onoj količini koja vam je potrebna u zavisnosti od vašeg tipa kože. Koristite ujutru da osnažite i hidrirate kožu, a tokom dana kao brzo osveženje.
Dr. Sturm kaže
„Moj hidratantni sprej za lice na bazi hijaluronske kiseline je čista hidratacija, detoksikacija i revitalizacija u pokretu. To je sjajno osvežavajuće sredstvo za vašu kožu bez obzira da li putujete, da li je koza pod stresom ili vam treba samo trenutno osvezenje tokom dana. “- DR. BARBARA STURM